Coaching

Wat kan je verwachten?

Het coachen is gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je een coachingstraject starten?  Dan is het belangrijk dat je ook echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met jezelf. Dit kost je namelijk tijd en energie. We beginnen altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, digitaal of face-to-face. We kunnen op die manier een beetje inschatten of er een “klik” is en vervolgens bepalen of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Zo niet, dan ken ik vaak wel iemand anders die wel geschikt is om jou te helpen.

Een aantal praktische punten:

Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur

Klinkt lang? Mijn ervaring is dat de tijd vaak vliegt! Soms vraagt de situatie of het moment dat het korter of langer duurt: ook geen probleem!

Flexibel aantal gesprekken

We kijken samen naar hoeveel gesprekken er nodig zijn. Het uitgangspunt hierbij is dat je met vijf gesprekken een heel eind komt! 

Jouw vraag bepaalt de richting

We kijken samen hoe we jou maximaal kunnen helpen. Jij staat hierbij centraal en ik pas mij daar op aan.   

In korte tijd al inzichten

Vaak komen de meeste inzichten al in het eerste gesprek, maar bij sommigen heeft het wat langer de tijd nodig. Helemaal niet erg!

Mijn werkwijze

Tijdens onze gesprekken nemen we jouw vraag als uitgangspunt. Ik gebruik daarbij niet, zoals vele coaches wel doen, maar één vaste methodiek. Wat ik wel doe is kijken en luisteren naar wie er voor mij zit. Jouw verhaal is belangrijk en elk persoon is weer anders.

Als coach stel ik je vragen en help ik je om jezelf beter te leren begrijpen. Bewustwording van je eigen patronen, overtuigingen en waarden is hierbij vaak een belangrijke eerste stap. Ook gaan we aan de slag met het vormgeven van jouw werk en leven, op een manier die bij jou past. Zo krijg je meer regie over je eigen leven en werk en dit geeft meestal rust, zingeving en voldoening.

HOE HET WERKT

Neem contact op!

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking. Dit doen we meestal in persoon, maar mocht je liever (video)bellen dan mag dat ook!  

i

Samen maken we een plan

Jouw vraag bepaalt welke richting het traject op gaat. Na de kennismaking kunnen we op basis van mijn expertise een (globaal) plan maken.   

Aan de slag!

Als het wederzijds goed klikt, dan spreken we snel weer af en gaan we aan de slag!